10 жовтня ПК «Поділля» зібрала жителів району на веселі святкування з нагоди Дня Козацтва, Дня захисника України та Свята Покрови Пресвятої Божої Матері. Для гостей підготували виставку козацької зброї, змагання, конкурси, майстер-класи і частування. На «Козацькі забави» завітали 6 команд бравих хлопців із навколишніх сіл та сусідніх районів і показали, що козацький рід на Вінниччині ще не перевівся. Бо наші хлопці і 36-кілограмову гирю пів сотні раз піднімають, і гопак вправно танцюють, і в команді гарно працюють.

Гості свята теж не стояли осторонь, а брали активну участь у різноманітних конкурсах. За це найбільш активні отримали подарунки від директора ПК «Поділля» Олега Заплетнюка. Для маленьких козаків і козачок теж було чимало розваг. Дітлахи розмальовували імбирне печиво у формі підкови та серця і захоплено дивилися показовий виступ бойових мистецтв від учасників спортивного клубу «Краб». Окрім того, на святі організували виставку-ярмарку творчих робіт від місцевих майстрів і майстринь. Тож поки чоловіки розважалися в конкурсах, господині мали змогу прикупити додому оригінального посуду, вишивок та прикрас.

Після розваг гостей свята частували смачними закусками та стравами, які приготували працівники їдальні ПК «Поділля» на чолі з Ганною Панчук. ПК «Поділля» висловлює щиру подяку активним жителям нашого району, які допомогли зробити це свято цікавим та веселим.

Зокрема, дякуємо колективу Будинку школяра та директору Оксані Герасимчук за допомогу в підготовці заходу та підтримку.

Дякуємо директору парку Валерію Кріпчаку за гостинність та надане чудове місце для проведення свята.

Дякуємо директору спортивного клубу «Колос» Сергію Редько за допомогу в проведенні конкурсів, тренеру спортивного клубу «Краб» та юним «крабенятам» за неймовірний виступ бойових мистецтв.

Дякуємо кондитеру Наталії Собків за чудовий майстер-клас із розпису імбирног печива та неймовірні емоції, які Ви подарували дітям.

Дякуємо козаку Олегу Мартинюку за виставку козацької зброї, а також усім майстриням та майстриням, які привезли на виставку свої неймовірні роботи.

Продовольча компанія "Поділля"